Wat doe ik


Ik ben geen therapeut, en geef geen therapie.
Mijn werk past wel heel goed bij eventuele andere begeleiding die je hebt.


De beste therapeut ben je zelf ...
Volg de rivier

Als we dicht bij onze kern blijven, is ons leven gemakkelijker en lichter. We doen dan wat bij ons past, we voelen aan wat we op keuzemomenten het beste beslissen. Als we dicht bij onze kern zijn, zijn we op ons pad. Jouw pad kun je je  voorstellen als een pad  langs een rivier, ben je dicht bij jezelf, dan ben je dichtbij de  rivier ... Er zullen momenten zijn, dat je van de rivier afdwaalt, ineens merkt, dat je je van haar verwijderd hebt.  Misschien zelfs dagen, dat zich een grote berg bevindt tussen jou en de rivier, en ze is helemaal uit het zicht ...

In mijn werk - in mijn leven, beter gezegd - ben ik steeds bezig met de rivier in het oog te houden.
Als je komt meedoen, kom je dichter bij jouw rivier.